Wilt u reserveren? bel ons via 0252 21 18 80
Standaardkamer
Classickamer
Familiekamer
Locatie
Wilt u <br>reserveren?

Comfortabel overnachten in de Bollenstreek

Komt u overnachten in het hart van de Bollenstreek? Gaat u samen een romantisch nachtje weg of zoekt u een prettige hotelkamer voor een zakelijke overnachting, bij ons kunt u terecht!

Hotel De Engel beschikt over 11 modern ingerichte kamers. De verschillende kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden de gewenste privacy.

In ons naastgelegen restaurant kunt u terecht voor een vers ontbijtje, een smakelijke lunch of het wisselende dagmenu.

Het hotel ligt op steenworp afstand van het prachtige lentepark De Keukenhof en met de fiets of de auto bent u zo in de duinen of op het strand. In de Bollenstreek is het aanbod wandel- en fietsroutes divers en kleurrijk in het voorjaar. De fietsen kunt u bij ons huren. Een uitstapje naar een gezellig kustdorp of een van de bruisende steden in de omgeving is ook mogelijk.

Ons hotel ligt tussen Sassenheim en Lisse en vanaf de A44 is Hotel De Engel gemakkelijk en snel te bereiken via de N208. Voor de deur kunt u uw auto parkeren, er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? De bushalte bevindt zich op 50 meter afstand. Vanaf Schiphol is er een rechtstreekse busverbinding naar ons hotel.

Reserveer nu
De Engel