Wilt u reserveren? bel ons via 0252 21 18 80
Locatie
Café
Trouwen / Feesten

Een perfecte plek voor uw meeting of om te vergaderen

Een zakelijke bijeenkomst organiseert u bij De Engel. Mede dankzij de centrale ligging, ruime parkeergelenheid en de perfect verzorgde catering vanuit onze eigen keuken is De Engel bij uitstek geschikt om te vergaderen en workshops, presentaties of meetings te organiseren.

De verschillende zalen bieden voor ieder wat wils. De moderne Keukenhof- en Deverzaal met industriele uitstraling, de Engelenzaal met eigen terras of het huiselijke café.

De Keukenhofzaal biedt ruimte aan circa 200 personen, en voor diners tot 130 personen. Middels de vintage fotowand is de zaal in tweeën te delen, er is dan ruimte voor max. 40 personen.

Voor presentaties is een groot scherm beschikbaar met een makkelijke aansluiting voor een laptop en er is wifi.

In de Deverzaal kunnen circa 40 personen plaatsnemen. Een diner of lunch in de Deverzaal kan worden gerealiseerd voor max. 50 personen.

Met een groep van max. 35 personen kunt u terecht in de Engelenzaal. In het geval van lunch of diner is er plek voor 40 personen.

In het café kunt u perfect een bedrijfsborrel organiseren in een huiselijke sfeer. Een groep van 75 personen kan hier prima terecht. Het afhuren van het café is mogelijk vanaf 21.00 uur.

Onze koks voorzien uw bijeenkomst graag van een verse lunch of een heerlijk diner. In overleg met u bespreken we de mogelijkheden en stellen we een passend arrangement samen.

Vraag een offerte aan
vergaderen
De Engel