Wilt u reserveren? bel ons via 0252 21 18 80
Keukenhofzaal

Trouwen in de Dever- en Keukenhofzaal

Ruim, modern, industrieel en van alle gemakken voorzien, dat is de Keukenhofzaal. Deze zaal heeft onlangs een complete make-over gehad. De stoere materialen, nieuwe vloer, robuuste meubels en riante bar geven de zaal de moderne eigentijdse look and feel.

Deze grote zaal is geschikt voor feesten, evenementen en zakelijke bijeenkomsten voor groepen tot circa 200 personen (diners tot circa 130 personen). Middels een vintage fotowand is de zaal in tweeën te verdelen. Hierdoor is een kleine vergadering of workshop met max. 40 personen ook te realiseren in de Keukenhofzaal. Uiteraard verzorgen we in overleg met u de gewenste opstelling van de stoelen en tafels.

Voor presentaties is een groot scherm beschikbaar met een makkelijke aansluiting voor een laptop en er is wifi. Parkeren doet u voor de deur, hier is voldoende parkeergelegenheid en vanaf de A44 is De Engel snel te bereiken.

Gaat u trouwen en bent u nog op zoek naar een moderne feestlocatie? De Keukenhofzaal is uiterst geschikt voor een fantastische feestavond. U kunt al uw familieleden en vrienden uitnodigen, er is ruimte voor circa 200 personen. Onze vriendelijke bediening en de goede catering maken uw feest compleet.

En wilt u of willen uw gasten bij ons overnachtingen? Geen probleem! Wij beschikken over 11 modern ingerichte hotelkamers.

In de Deverzaal organiseert u een borrel, receptie of bijeenkomst voor circa 75 personen en een diner of lunch voor max. 50 personen. Onze keuken verzorgt heerlijk verse gerechten en hapjes en u hoeft nergens meer over na te denken.

Vraag een offerte aan
Foto impressie de Engel
Foto impressie de Engel
Foto impressie de Engel