Wilt u reserveren? bel ons via 0252 21 18 80
Standaardkamer
Classickamer
Familiekamer
Locatie / Tips
Wilt u <br>reserveren?

Comfortabel overnachten in ons hotel in Lisse

Zoekt u een hotel in Lisse, in het hart van de Bollenstreek? Gaat u samen een romantisch nachtje weg of zoekt u een prettige hotelkamer voor een zakelijke overnachting, bij ons kunt u terecht!

Hotel De Engel in Lisse beschikt over 11 modern ingerichte kamers. De verschillende kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden de gewenste privacy. Bekijk  de kamertarieven voor 2024.  en voor 2025 .Voor aanvraag van een hotelkamer, klik hier. 

In ons naastgelegen restaurant kunt u terecht voor een vers ontbijtje, een smakelijke lunch een wisselende dagmenu of heerlijk uitgebreid dineren.

Het hotel ligt op steenworp afstand van het prachtige lentepark De Keukenhof en met de fiets of de auto bent u zo in de duinen of op het strand. In de Bollenstreek is het aanbod wandel- en fietsroutes divers en kleurrijk in het voorjaar. De fietsen kunt u bij ons huren. Een uitstapje naar een gezellig kustdorp of een van de bruisende steden in de omgeving is ook mogelijk.

De Engel ligt tussen Sassenheim en Lisse en is vanaf de A44 gemakkelijk en snel te bereiken via de N208. Voor de deur kunt u uw auto parkeren, er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? De bushalte bevindt zich op 50 meter afstand. Vanaf Schiphol is er een rechtstreekse busverbinding naar ons hotel.

 

Reserveer nu
hotel in lisse
De Engel