Wilt u reserveren? bel ons via 0252 21 18 80
Historisch de engel

Restaurant Bar en Zalencentrum De Engel is gesitueerd in de gelijknamige buurtschap in bloemendorp Lisse. Een naam die afstamt van Herberg de Witte Engel, een in de 17e eeuw zeer geliefd oord.

Tegenwoordig spelen bloemen een belangrijke rol in de uitstraling van De Engel. Zo trekt jaarlijks het beroemde bloemencorso voorbij aan het restaurant en zijn de hotelkamers met bloemenprint gedecoreerd. Een kleurrijke erfenis uit de jaren ’20 toen de bloembollenhandel floreerde in De Engel en daarom bekend stond. In die tijd bestond café De Engel al enige decennia. Begonnen als café in 1897, overgenomen door familie Juffermans in 1929 en uitgegroeid tot fenomeen in de duin- en bollenstreek en de naam ‘bij Juf’ is inmiddels een begrip. Naast een heerlijke borrel biedt De Engel locatie aan bruiloften en feesten en mensen die heerlijk komen lunchen of dineren, zakelijke meetings houden en/of willen blijven slapen in het naastgelegen hotel.

Met trots staat inmiddels de 3e generatie Juffermans aan het roer waarbij er dagelijks gewerkt wordt aan het creëren van een vriendelijke en gastvrije omgeving waarbij onze gasten zich thuisvoelen.

Foto impressie de Engel
Foto impressie de Engel
Foto impressie de Engel