Wilt u reserveren? bel ons via 0252 21 18 80
Historie
Locatie
Sfeerimpressie
Agenda
Contact

Restaurant-Hotel de Engel in Lisse

Restaurant Bar en Zalencentrum De Engel is gesitueerd in de gelijknamige buurtschap in bloemendorp Lisse waarbij bloemen een belangrijke rol spelen in de uitstraling van De Engel. Zo trekt jaarlijks het beroemde bloemencorso voorbij aan het restaurant en zijn de hotelkamers met bloemenprint gedecoreerd. Gezelligheid, service en comfort staan bij ons centraal. In ons restaurant kunt u o.a. terecht voor een uitgebreid diner of een snelle zakenlunch. Heerlijke gerechten en een fijne ambiance.

Hotel De Engel, direct naast het restaurant, biedt 11 moderne kamers waar u comfortabel kunt overnachten. Een kort zakelijk verblijf of een prettig vertrekpunt voor u verblijf in de Bollenstreek.

Trouwen en feesten doet u ook bij De Engel. De compleet gerestylde Keukenhofzaal en de Engelenzaal zijn geschikt voor een mooi trouwfeest of een verjaardag. Organiseert u een zakelijke bijeenkomst, een vergadering of een cursus? Beiden zalen zijn hier uitermate geschikt voor. De catering verzorgen wij en parkeren kunt u voor de deur.

Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt bij De Engel!

Reserveer nu
De Engel